Banka Hesap Numaralarımız

+90 232 435 35 73

info@egebaranet.com.tr

ÇALIŞMA SAATLERİ   08:00 - 20:30

Blog ve Tarifler
Anasayfa Blog ve Tarifler

Bizden son haberlere ve duyurulara buradan ulaşabilirsiniz.

23 Eylül 2019

Fırında Dana Kaburga

Kaliteli et restoranlarının vazgeçilmezi olan fırında kaburga, nam-ı diğer Assado’yu evinizde de pratik ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz? Nasıl mı? Hemen tarifimize geçelim

23 Eylül 2019

Dana Pirzola Nasıl Pişirilir?

Karşınızda ızgaranın şahı dana pirzola! Pirzola nasıl pişirilir sorusuna yanıt bulacağınız, doğru marine yöntemiyle restorantları aratmayacak dana pirzola tarifi

23 Eylül 2019

Kuzu Pirzola Hazırlanışı

Kuzunun but kısmından çıkartılan incik bölümü, yüksek ateşte kızartıldıktan sonra kök sebzeler ile birlikte, fırında ağır ağır pişen et ağızda dağılıyor. Servisinde limon suyuna yer verebilir, yemeğin suyunu bir parça nişasta ile pişirip, sos elde edebilirsiniz.

23 Eylül 2019

Dana Sote Tarifi

Et yemeği denince ilk akla gelen fakat etim sert kalır korkusuyla mesafeli yaklaştığınız dana sote ile yakından tanışmanızın vakti geldi.

1

Bizi Arayın +90 232 435 35 73

Bizi Arayın +90 232 435 35 73

Haydar Aliyev Cd.No:61/F Bayraklı -İZMİR
+90 232 435 35 73
+90 232 435 35 73
info@egebaranet.com.tr

E-KATALOG

Ürünlerimiz ve diğer bilgilendirmelerimiz için E-Kataloğu inceleyiniz

Ege Baran Et İzmirWebSoft Tüm hakları saklıdır

Ege Baran Et özel olarak doğal mera yemleri ile beslenen ve stressiz ortamlarda büyüyen kesimlik hayvanlarını sizlerin sofralarına getirir.Bu sayede birbirinden leziz ve farklı aromaları olan etler ile sizleri buluşturur.Mutluluk ağızda aroma ile başlayıp bir masal gibi devam eder.

E-BÜLTEN ABONELİĞİ