Hizmetlerimiz
Anasayfa Hizmetlerimiz Dry Aged Kullanımı
Dry Aged Kullanımı
Etlerimizi DRY AGED yöntemi ile özel odalarımızda dinlendirdikten sonra işliyoruz. Dry aged kısaca mermerimsi yağ dokusu olan etlerin 0 derecede ve %80 nem oranında 28 gün boyunca dinlendirilmesidir. Bu süreçte etin iç yüzeyi dinlenir; kolestrol yapan zararlı yağlar, kaslar ve sinir dokuları yok olur. Ette çok yüksek fire oluşturmasına rağmen etlerimizi çok daha aromatik, lezzetli ve kolay sindirebilir hale getiriyoruz.
Bizi Arayın +90 232 435 35 73
Bizi Arayın +90 232 435 35 73
Ürünlerimiz ve diğer bilgilendirmelerimiz için E-Kataloğu inceleyiniz
Ege Baran Et İzmirWebSoft Tüm hakları saklıdır
Ege Baran Et özel olarak doğal mera yemleri ile beslenen ve stressiz ortamlarda büyüyen kesimlik hayvanlarını sizlerin sofralarına getirir.Bu sayede birbirinden leziz ve farklı aromaları olan etler ile sizleri buluşturur.Mutluluk ağızda aroma ile başlayıp bir masal gibi devam eder.
E-BÜLTEN ABONELİĞİ